Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Policijska postaja Slunj provela je preventivnu akciju u prometu pod nazivom "Dan ljubaznosti u prometu" te uručila priznanja uzornim vozačima.

 

Kao glavni cilj ove akcije ističe se poticanje tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanje vozača na poštivanje prednosti prolaska pješaka na pješačkim prijelazima, kao i korištenje sigurnosnog pojasa.

PP Slunj, dana 20. rujna 2018. godine u vremenu od 09,00 do 13,00 sati provodila preventivno-represivnu akciju „Dan ljubaznosti u prometu 2018“, u sklopu koje su uočeni i odabrani vozači, sa uzornim ponašanjem u prometu (na propisan način propustili su pješake koji su prelazili obilježeni pješački prijelaz u Gradu Slunju).

U srijedu, 17. listopada, u 11,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Slunja, u nazočnosti gradonačelnika Grada Slunja gosp. Jure Katića i zamjenika gradonačelnika gosp. Ivana Požege, načelnik Policijske postaje Slunj gosp. Slavko Živčić, uručio je priznanja četvorici savjesnih vozača: Damiru Vukoviću, Antoniu Štefancu, Luki Jurčiću i Damiru Cindriću , dok će Đurđa Glockner-Špehar naknadno primiti priznanje.

Pored priznanja, dobitnicima su uručene i majice, reflektirajući prsluci i prigodni privjeski za ključeve te im se iskazala zahvala na doprinosu u akciji uz želje  da i dalje poštuju prometne propise i budu uzorni vozači u prometu.