Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Aktualnosti

Čestitka za Božić i Novu 2019. godinu

ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA ZA BOŽIĆ I NOVU 2019. GODINU

 

 

U ovo vrijeme darivanja, opraštanja, novih početaka i nada, želim se osvrnuti na 2018. godinu koja je na svom kraju. U njoj smo uložili puno truda i završili neke projekte, ali smo pokrenuli i nove, jer budućnost se pripravlja djelima u sadašnjosti.

Sretan sam što smo u realizaciji naših planova, uz članove Gradskog vijeća, gradske uprave i gradskih institucija imali potporu i aktivnu suradnju mnogih sugrađana, koji su na taj način svojim prijedlozima utjecali na izbor i realizaciju nekih projekata.

Nova godina i novi planovi i programi stoje pred nama. Trebat će puno razboritosti, truda i zajedništva za njihovo ostvarenje.

Želim vam da u ovom duhu zajedništva koji vlada u vrijeme Božića pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama te da zajedničkim snagama, tolerancijom i dobrom voljom učinimo život u našem gradu boljim i sretnijim.

Obilje zdravlja, radosti i sreće u novoj, 2019. godini želim svima vama, dragi sugrađani, kao i svim poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima. Neka Božić svima bude blagdan mira i radosti, razumijevanja i ljubavi prema bližnjem, uz puno Božjeg blagoslova, a nova 2019. godina neka vam donese ostvarenje svih planova.                                             

                                                                                              Vaš gradonačelnik, Jure Katić

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr