Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Od dana 02. 12. 2020. do 17.12.2020. na službenim stranicama grada Slunja, www.slunj.hr ,  dostupan je  javni uvid u Program za gospodarenje šumama šumoposjednika  G.J. Veljun - Primišlje.

Program obuhvaća područje katastarske općine Točak, Veljun, Blagaj, Kuzma Perjasička, Donje Primišlje i Tržić Primišljanski.

Rasprava će se održati u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slunj, Plitvička 9, 47240 Slunj, dana 18.12.2020. g. s početkom u 10:00 sati.  Rasprava se održava uz pridržavanje mjera sprječavanja širenja bolesti COVID 19.

Raspravu organizira Ministarstvo poljoprivrede, Uprava šumarstva lovstva i drvne industrije, Sektor za šume privatnih šumoposjednika, Odjel za unapređenje privatnih šuma – Područna jedinica Delnice, Ispostava Karlovac, a vodi LIPOV GAJ j.d.o.o., Avenija Dubrovnik 10, 10000 Zagreb, kao izrađivač programa gospodarenja. Informacije na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Primjedbe na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Poziv

Uređajni zapisnik

Popis katastarskih čestica zemljišta uključenih u Program - s popisom posjednika ili vlasnika

Popis tabli zemljišta uključenih u Program