Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Karlovačka županija u suradnji s Turističkom zajednicom grada Biograda na moru organizira predstavljanje proizvođača i njihovih proizvoda s područja Karlovačke županije, na prodajnim štandovima postavljenim u parku pokraj autobusnog kolodvora u Biogradu na moru. Vrijeme održavanja ovog predstavljanja je od 25.-31. srpnja 2022. godine.

Prijave za sudjelovanje izlagača zaprimaju se do 27. 06. 2022. godine putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (ispuniti prijavnicu).

Cilj ovog predstavljanja je promocija i prodaja kvalitetnih domaćih proizvoda (sira, meda, vina, prerađevina od voća, povrća te drugi poljoprivredni proizvodi) te promoviranje kulturne, turističke i enogastronomske ponude Karlovačke županije, u vrijeme vrhunca turističke sezone u gradu Biogradu na moru. Ovo predstavljanje prodajnog karaktera izvrsna je prilika proizvođačima da svoje proizvode predstave domaćim i stranim turistima.

Izlagači bi na raspolaganju imali ukupno 10 besplatnih drvenih kućica (2x1,7 m) s priključkom struje. Ove kućice nemaju rashladne vitrine/hladnjake, stoga bi ih izlagači trebali sami osigurati ukoliko su im iste potrebne.

Troškove prijevoza i smještaja sudionici snose sami (TZ Biograd na moru bi pomogla oko traženja istoga).

Za sve dodatne informacije kontakt telefon u Karlovačkoj županiji je 666-165.

Poziv

Prijavnica