Subota, 14 Prosinac
Stranica je trenutno u izmjenama i dopunama te molimo za razumijevanje

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza 2019. u 14:00 sati položiti će se vijenci na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u gradskom parku (Trg dr. F. Tuđmana) u spomen na sve koji su dali svoj život za jedinu nam domovinu Hrvatsku.

 Gradonačelnik Jure Katić upućuje čestitku svim građankama i građanima Grada Slunja povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana Grada Slunja.

 Drage naše sugrađanke i sugrađani!
Dragi hrvatski branitelji!

Danas s ponosom slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, te Dan Grada Slunja, dane u kojima je prije 24 godine u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja Hrvatska vojska oslobodila okupiranie hrvatske krajeve i naš Slunj i tako postavila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Danas s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote, kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom  otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

Čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan našeg Grada Slunja te vas pozivamo da s ponosom istaknemo hrvatsku zastavu na svojim kućama, zgradama, ustanovama.

 Gradonačelnik Jure Katić