Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

HBOR Područni ured za Liku u suradnji s HGK Županijskom komorom Karlovac, 5. studenog, održat će besplatnu radionicu 7 koraka do kredita i Info dan HBOR-a u prostoru Županijske komore u Karlovcu, 

Ulica kralja Tomislava 19b.

 

Radionica će se održavati od 10 do 11,30 sati. Namijenjena je svim postojećim poduzetnicima kao i početnicima, osobito onima koji kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja.

Cilj radionice je stjecanje određenih znanja i vještina potrebnih za prijavu, pregovaranje i korištenje kredita, kao i lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja  budućeg poslovanja poduzetnika.  

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Liku, Draženkom Draženović Kostelac, održat će se nakon radionice, u vremenu od 11,30 do 16,00 sati.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani poduzetnici kao i oni to planiraju postati, a prijave se dostavljaju najkasnije do 4. studenog na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faks 047 614 720 s naznakom Prijava za radionicu 7 koraka do kredita ili Prijava za Info dan HBOR-a.

Za dodatne informacije raspoloživ je kontakt telefon 047 611 180.

 

Poziv za radionicu

Prijavnica za radionicu

Prijava za info dan