Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

U cilju što kvalitetnije pripreme turističke sezone i  smanjenja prometnih gužvi u Rastokama kojih smo svi bili svjedoci posljednjih nekoliko godina (posebno tijekom ljetnih mjeseci) u tijeku su radovi na uspostavi novih prometnih tokova i pravaca kretanja.

Poštovani pripadnici i pripadnice Oružanih snaga,
S velikim ponosom i poštovanjem, želim vam, u ime Grada Slunja i svoje osobno, uputiti iskrene čestitke povodom Dana Oružanih snaga i Dana Hrvatske kopnene vojske. 
Danas se prisjećamo i odajemo počast svim vojnicima koji su hrabro branili našu zemlju i svima onima koji i danas, s velikim odricanjem, stoje na braniku sigurnosti i mira.
Vaša predanost, stručnost i vojnička vještina su temelji na kojima počiva naša nacionalna sigurnost.
Danas se sjećamo vaših dostignuća i žrtava te vam pružamo podršku u svim vašim budućim zadacima.
Neka vam Dan Oružanih snaga i Dan Hrvatske kopnene vojske bude ispunjen ponosom, poštovanjem i zahvalnošću.
Iskrene čestitke!

 

Dana 23. svibnja 2023. održan je sastanak s ciljem pripreme provedbe radova energetske obnove višestambene zgrade u Slunju, Ulica 14. Domobranske pukovnije 5. Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Uprava za stambeno zbrinjavanje, predstavnici Grada,  upravitelj i predstavnik suvlasnika zgrade u Ulici 14. Domobranske pukovnije 5.

Dragi učenici, učitelji, ravnatelj i svi zaposlenici Osnovne škole Slunj,

roditelji, bake i djedovi naših učenika, sretan vam Dan Osnovne škole Slunj!

Ovo je poseban dan koji slavi našu školu, njezinu povijest i sve uspjehe koje ste zajedno postigli. Želimo vam uputiti iskrene čestitke i zahvalnost za vaš trud, predanost i doprinos u obrazovanju.

Neka ovaj Dan škole donese osjećaj ponosa, radosti i zajedništva. Hvala vam što svakodnevno pridonosite obrazovanju i ostvarujete pozitivnu promjenu u životima naših učenika.

Od srca svima čestitamo!

Večeras, u Pučkom otvrenom učilištu Slunj, s početkom u 18:00 sati, podržimo naše učenike Osnovne škole Slunj koji su pripremili prigodan program povodom proslave Dana škole!

U nedjelju, 21. svibnja, s početkom u 18:00 h, na mostu svetog Ivana Nepomuka u Rastokama, posjetite smotru te se pridružite svečanom mimohodu povijesnih postrojbi kroz grad Slunj.