Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Ela Magdić, svjetska prvakinja u kickboxingu

Na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu, koje je održano u Italiji, u Veneziji, Ela Magdić iz KBK TIGAR SLUNJ osvojila je 1. mjesto

 

 

 

Slunjani su u nedjelju dočekali svoju prvakinju i druge djevojke, koje su također bile  odlične na prvenstvu Lorenu Pozega, koja je Europu već pokorila pa zatim Luciju Bakalar, koja je već osvojila zlato u ekipnom natjecanju u Makedoniji za Hrvatsku i Laru Radocaj, kojoj je medalja pobjegla za bod te na kraju trenera Milenka Bosanca, koji je tihim i predanim radom, doveo ovu djecu do vrhunskih rezultata.

Prisutne je u ime Grada Slunja i gradonačelnika Jure Katića,pozdravio njegov zamjenik Ivan Požega te u ime Zajednice sportskih udruga Grada Slunja Nikica Sminderovac koji je curama podijelio cvijeće i pobjednički šampanjac.

Prisutnima se obratio i trener Milenko Bosanac i održao vrlo emotivan govor i zahvalio svima koji su pomogli na odlasku na natjecanje.

Čestitamo treneru, curama i ponajviše Eli na ovom, za Slunj, povijesnom rezultatu i želimo još puno medalja njoj i svim članovima KBK Tigar!

 

 

Izbori za EU parlament 2019.

Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina 2019.

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr