Ponedjeljak, 23 Rujan
Stranica je trenutno u izmjenama i dopunama te molimo za razumijevanje
 • Poziv - vlasnicima kuća za odmor (10034)
 • Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u Slunju (6532)
 • Javni uvid u Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Slunj (2737)
 • Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ (1862)
 • REZERVIRANA PARKIRALIŠNA MJESTA U RASTOKAMA (1802)
 • Ministarstvo turizma objavilo javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava (1160)
 • Javni poziv Grada Slunja za dodjelu bespovratnih potpora poljoprivredi u 2019.g. (849)
 • Intervencijski plan za Slovinje - poziv na suradnju (563)
 • II. IZMJENE I DOPUNE URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA GRADA SLUNJA SA ISTODOBNIM STAVLJANJEM IZVAN SNAGE DETALJNIH PLANOVA UREĐENJA (520)
 • Javni poziv za prijavu programa športskih udruga unutar ZŠUGS (293)
 • Građanima 11 milijuna kuna za poticaje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama (499)
 • Odluka o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za II. izmjene i dopune UPU-a (281)
 • Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv za dostavu projektnih prijedloga "Inovacije u S3 područjima"" (284)
 • Za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina 7,5 milijuna kuna (104)
 • Otvoreni javni poziv za Program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ za 2019. (151)
 • 20 milijuna kuna za proizvodnju energije na krovovima kuća (93)
 • Karlovačka županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima (36)
 • Javni poziv za projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu (70)
 • Poziv na radionicu za provedbu Natječaja 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" (52)

Grad Slunj u suradnji sa Karlovačkom županijom, Javnom ustanovom Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije te 6 susjednih općina (Cetingrad, Krnjak, Plaški, Rakovica, Saborsko i Vojnić) priprema Intervencijski plan za Slovinje, razvojni i strateški dokument koji će biti podloga za realizaciju mnogih projekata iz javnog, privatnog i društvenog sektora (nevladine organizacije) navedenih općina i Grada Slunja.

 

Intervencijski planovi su istovremeno i strateški i operativni planski dokumenti koji ukazuju na jasnu viziju i ciljeve pilot područja, a istovremeno sadrže strateški usmjeren skup projekata koji integriraju „infrastrukturne“ aktivnosti iz Europskog fonda za regionalni razvoj (OPKK) sa „soft“ aktivnostima Europskog socijalnog fonda (OPULJP-a) te integriraju različita područja ulaganja (npr. zaštitu okoliša, kulturnu baštinu, promet, poduzetništvo, ruralni razvoj i sl.)
 
Sredstva za ovaj Intervencijski plan će biti dostupna po odobrenju intervencijskog plana, a sukladno planiranom financijskom razdoblju 2021.-2027., u kojem su definirani projekti koji pridonose ciljevima Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, a koji će se sufinancirati sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda.

Cilj Intervencijskog plana je prepoznati sve potrebe ovog područja (razvoj infrastrukture, zapošljavanje, stvaranje kvalitetnijih uvjeta za život, stanovanje, modernizacija poslovanja i dr.) koje ćemo kroz najvažnije projekte riješiti, tj. doprinijeti njihovom rješavanju. Cilj se odražava u stvaranju pozitivnih demografskih i gospodarskih pomaka u našim sredinama kako bismo imali stabilnije temelje za daljnji razvoj. Cijeli postupak od programiranja i planiranja razvoja, pa do provedbe ciljanih projekata je dugotrajan i temeljit, a konačne efekte (početak realizacije projekata) ćemo ostvariti od 2021. godine pa na dalje.

U ovih nekoliko rečenica možete vidjeti da se radi o velikom potencijalu za gospodarski i demografski oporavak naših područja te Vas iz tog razloga pozivamo da se aktivno uključite i date svoj doprinos u kreiranju boljeg sutra.

Svoje projektne ideje / projekte prikažite u OBRASCU te ga pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve detaljnije informacije možete dobiti u Gradu Slunju na kontakt:

Viktor Smolić, 047/674-714, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Daniela Barić, 047/674-707, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PREZENTACIJA - Intervencijski plan za Slovinje

Primjeri izrađenih Intervencijskih planova: BELI MANASTIR I OPĆINA DARDAKNINBENKOVACPETRINJA i VUKOVAR.