Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Ličko-senjska županija od 1.-3. listopada 2021. godine organizira 23. po redu tradicijsku izložbu pod nazivom "JESEN U LICI" koja se održava na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

Ova će tradicijska, gospodarska i kulturno-umjetnička manifestacija ove godine okupiti preko 250 izlagača, ne samo iz Hrvatske, već i iz susjednih država, koji će predstaviti obilje autohtonih poljoprivrednih, prehrambenih i drugih autohtonih uporabnih  ili ukrasnih proizvoda, a očekuje se i veliki broj posjetitelja. Događanje će upotpuniti ocjenjivanje sira, meda i rakije, prezentacije starih zanata, izložbe etnografskih zbirki i nastupi kulturno-umjetničkih društava. Pozivamo zainteresirane sa područja Slunja da se pridruže manifestaciji na predstojećoj izložbi u Gospiću.

Izlagačima sa područja Karlovačke županije osiguran je besplatan nastup, svi zainteresirani se mogu javiti do 25. 08. 2021. g. u Karlovačku županiju, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 666-151.