Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Objavljujemo nekoliko obavijesti o projektima na području grada Slunja, koji su u tijeku, ali zbog situacije sa korona virusom, obavljaju se redovno ili uz smanjeni intenzitet, sukladno propisanim mjerama zaštite od korona virusa.

Izgradnja sanitarnog čvora na gradskom kupalištu u Slunju, na rijeci Korani

Radi se o projektu koji predstavlja 1. etapu i 1. fazu projekta cjelokupnog uređenja gradskog kupališta, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske u iznosu 640.000,00 kn s rokom realizacije do 30. 6. 2020. godine.

Radovi su u tijeku, smanjenim intenzitetom.

Modernizacija ceste prema Videkić selu

Projekt je u tijeku, a financira se sredstvima Županijske uprave za Ceste Karlovac.

Izgradnja potpornog zida u Lađevcu

Projekt je u završnoj fazi realizacije, sredstvima Grada Slunja.

Izgradnja nogostupa uz Ulicu Gojka Šuška

Projekt je u završnoj fazi realizacije, financiran sredstvima Grada Slunja i Županijske uprave za Ceste Karlovac. Cilj projekta je povezati lokaciju budućeg parkirališta (u blizini groblja) sa Rastokama. Navedeni projekt izgradnje parkirališta je kandidiran za sufinanciranje iz sredstava Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (Program održivog razvoja lokalne zajednice u 2020. godini) te po njegovom odobrenju će se ići u realizaciju.

Vodene tajne Slunja

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Fonda za regionalni razvoj, te sredstvima Grada Slunja i Fonda za sufinanciranje projekata i programa financiranih iz sredstava Europske unije. Cjelokupni projekt je u realizaciji s predviđenim rokom realizacije do 12. 8. 2020. godine. Radovi su u tijeku, smanjenim intenzitetom.

Neke od lokacija projekta:

Info centar u Rastokama

Rekonstrukcija mosta Sv. Ivan u Rastokama

Izgradnja novog pješačkog mosta u Rastokama

Izgradnja cjevovoda i odvodnje prema Zoni male privrede

Projekt je ugovoren prošli tjedan te je započeo je sa realizacijom. Predstavlja poveznicu sa projektom Izgradnje reciklažnog dvorišta u Slunju.