Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Danas je Dom zdravlja Slunj obišla zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar sa suradnicima, u pratnji ravnateljice Doma zdravlja Ivanke Magdić i gradonačelnika Slunja Jure Katića. Tema posjete je obilazak budućeg prostora za fizikalnu terapiju, koji je u fazi uređenja, a plan je da se radovi nastave čim prije.

Radi se o projektu ukupno vrijednom 4,7 milijuna kuna, financiranom iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te decentraliziranim i vlastitim proračunskim sredstvima Karlovačke županije. Projekt je u završnoj fazi građevinskih radova nakon čega slijedi opremanje prostora, za koje bi se uskoro trebao raspisati natječaj. Završetak radova se očekuje do kraja ove godine, a otvorenje bi trebalo uslijediti najkasnije do veljače 2021.

S tijekom radova goste je upoznala ravnateljica Doma zdravlja Slunj Ivanka Magdić te Josip Vuković vlasnik tvrtke izvođača radova GZP Slunj. Kako je rečeno, radovi teku prema planu u predviđenim rokovima. Financijska konstrukcija je zatvorena obzirom da je, kako je danas obznanila zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, Karlovačka županija od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU upravo dobila još 450 tisuća kuna za završetak ovog projekta.