Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

KARTA ZA ŠETNICU

AUTOBUS – NAKNADA ZA ZAUSTAVLJANJE I PARKIRANJE

PRIJEDLOG LISTE ZA DODJELU STIPENDIJA U ŠK./AKAD. GOD. 2021./2022. I IZVJEŠĆE O REZULTATIMA NATJEČAJA ZA DODJELU STIPENDIJA ZA ŠK./AKAD. GOD. 2021./2022. i 

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima na području Grada Slunja za školsku/akademsku godinu 2021./2022. bio je otvoren od 25. listopada do 09. studenog 2021. godine. Na natječaj je pristiglo ukupno 13 prijava, od čega 5 za učeničku stipendiju i to 3 na  listu za darovitost i 2 na listu učenika slabijeg imovnog stanja te 8 za studentsku stipendiju i to na listu studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja 3 prijave i na listu za darovitost 5 prijava (na listu studenata slabijeg imovnog stanja nije pristigla niti jedna prijava).

Sukladno Odluci o broju i visini stipendija Grad Slunj dodjeljuje ukupno 4 stipendije za učenike i 4 stipendije za studente i to 2 za darovite učenike i 2 za učenike slabijeg socijalnog statusa te 2 stipendije za studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, 1 stipendija za darovite studente i 1 stipendija za studente slabijeg imovnog stanja.

Nakon formalne provjere dostavljenih zahtjeva, Povjerenstvo za dodjelu stipendija učenicima i studentima utvrdilo je da 4 studenta ne udovoljavaju općim uvjetima Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata na području Grada Slunja („Glasnik Karlovačke županije“ br. 23/02, 31/03, 38/05 i 39/09)., zbog prelaska cenzusa za primanja po članu obitelji ili su kandidati 1. godine studija, a prijavili su se na listu za darovite. 

Zbog nedostatka prijava studenata na listi slabijeg imovnog stanja, a zatim i prijava studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja koje nisu udovoljavale uvjetima natječaja, Povjerenstvo je odobrilo još 1 stipendiju na listi za darovite studente (ukupno 2). 

Kandidati koji su udovoljili uvjetima Pravilnika, ali su bodovno su ispod crte, nisu iskazani u Prijedlogu liste za dodjelu stipendija, kao niti kandidati koji nisu udovoljili uvjetima.

U Prijedlogu liste iskazani su oni učenici i studenti koji su udovoljili uvjetima natječaja i bodovno se nalaze na prva dva mjesta po prioritetnim listama.

PRIJEDLOG LISTE ZA DODJELU STIPENDIJA U ŠK./AKAD. GOD. 2021./2022.