Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Udruga invalida rada Grada Slunja održala redovnu godišnju skupštinu

 

Skupštinu je sazvala predsjednica Ankica Petek. Odazvao se 21 član te gosti gradonačelnik g. Jure Katić, župnik Mile Pecić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa, gđa. Mirjana Puškarić, predsjednik Udruge umirovljenika Joso Kovačević…

 

Predsjednica Ankica Petek dala je izvješće o radu u 2015. godini. Ova udruga osnovana 2004. godine broji oko 30 članova. Članovi udruge svakodnevno posjećuju prostorije “Dnevnog boravka” koji vodi Crveni križ Slunj.  Uz umirovljenike sudjeluju u raznim akcijama. Pridružuju se i sudjeluju u sajmovima u povodu Uskrsa, Božića, Dana Grada, pridruže se nordijskom hodanju…Članovima se pruža, ako ustreba, pravna pomoć. Slijedilo je izvješće o blagajničkom poslovanju koje je iznijela gđa. Kuterovac, a u ime nadzornog odbora gđa Slavica Šimeković potvrdila je da je financijsko poslovanje uredno. Izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Predsjednica je iznijela program za tekuću godinu. Uz uobičajene aktivnosti obilježit će dane vezane uz ovu udrugu.

Od gostiju prisutne je pozdravio gradonačelnik g. Jure Katić i istakao da mogu računati na financijsku pomoć u okvirima gradskog proračuna. Župnik Pecić, koji prati sa simpatijama ovu i slične udruge, podsjetio je da udruga samim postojanjem daje podršku ljudima koji su invalidi i prikraćeni u svakodnevnim aktivnostima.